Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Welk Bier te Gebruiken in Stoofvlees? Onze Chef-Kok Onthult het Geheim!

Stoofvlees is een Belgische klassieker waar we allemaal van houden, maar als het gaat om het selecteren van het perfecte bier, is het gemakkelijk om te verdwalen in de keuzes. Bij Foodconcept 42 onthult onze chef-kok zijn geheime ingrediënt en vertelt je waarom het beste Vlaamse stoofvlees wordt bereid met donkere Leffe. Kom en ontdek de kunst van dit ambachtelijke gerecht!

Het Geheim Achter Perfect Vlaams Stoofvlees

Vlaams stoofvlees is een smaakvolle klassieker die perfectie vereist. Een belangrijk onderdeel van de smaak komt voort uit het bier dat wordt gebruikt. Bij Foodconcept 42 verklappen we ons geheim: het beste bier voor Vlaams stoofvlees is donkere Leffe.

Onze chef-kok heeft jarenlang geëxperimenteerd om de perfecte smaak te bereiken. Het rijke en diepe karakter van donkere Leffe brengt een unieke smaakdimensie aan het gerecht. Het bier, met zijn lichte karameltonen en kruidige aroma's, zorgt voor een verrukkelijke saus die het vlees omhult.

Maar waarom zou je ons op ons woord geloven? Het enige wat je hoeft te doen, is proeven! Kom naar ons restaurant en ervaar zelf waarom donkere Leffe het geheime ingrediënt is achter het beste Vlaamse stoofvlees.Proef het perfecte Vlaamse stoofvlees bereid met donkere Leffe bij Foodconcept 42 en ontdek waarom we bekend staan om ons ambachtelijke vakmanschap. Reserveer vandaag nog en trakteer jezelf op een smaakervaring die je niet snel zult vergeten.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u PAASMAANDAG GESLOTEN
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende