Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Office 42: Jouw Zakelijke Hub in Aartselaar

Bij Office 42 bieden we de ideale omgeving voor ondernemers, freelancers en bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een flexibele co-working space of professionele vergaderruimtes, we hebben alles wat je nodig hebt. Gevestigd in Aartselaar, zijn we strategisch gelegen nabij de A12 en E19, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ontdek hoe Office 42 jouw zakelijke succes kan optimaliseren.

Ontdek Onze Moderne Meeting Rooms

Bij Office 42 zijn onze meeting rooms volledig uitgerust met airconditioning, luchtverversing en wifi. We bieden een professionele en comfortabele omgeving voor jouw vergaderingen en zakelijke evenementen. Verbeter je zakelijke bijeenkomsten met onze moderne faciliteiten.



Boardroom1 1

Boardroom 1

Grote moderne zaal geschikt voor 12 personen

Boardroom2 1

Boardroom 2

Grote moderne zaal geschikt voor 23 personen.

Boardroom3 1

Boardroom 3

Grote moderne zaal geschikt voor 15 personen.

Foyer

Foyer

Grote moderne zaal geschikt meetings




» Foodconcept 42

Een trendy foodbar voor iedereen. Kom terecht in een uniek en cosy interieur en geniet van een evenwichtig ontbijt, een kwalitatieve lunch en/of een afterwork drink. Je krijgt de keuze uit moderne, internationale lunchgerechten van de kaart en wordt verleid door smakelijke weeksuggesties.

Geen tijd voor een uitgebreide maaltijd? Ontdek onze take out kaart. Bestel voor 11u30 en kies jouw gewenst afhaaluur. Bestellingen na 11u30 kunnen enkel telefonisch geplaatst worden.

Events

Onze eventzalen bieden de ideale locatie voor uw zakelijke en professionele evenementen. Van vergaderingen tot productpresentaties, keynotes en bedrijfsborrels. 

Onze zalen zijn uitgerust met moderne technologieën en professionele apparatuur om uw evenement vlot te laten verlopen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij de planning en uitvoering van uw evenement, terwijl u zich kunt concentreren op uw gasten en uw boodschap.

Wij bieden ook een breed scala aan cateringopties om aan al uw smaak- en dieetwensen te voldoen. Van koffiepauzes tot uitgebreide diners, ons team zorgt ervoor dat uw gasten tevreden zijn.

Neem contact met ons op en reserveer onze eventzalen voor uw volgende bijeenkomst, productvoorstelling of keynote-speech. 

Wij garanderen een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Office 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar

+32 (3) 870 52 55
icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht