Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderzalen met ruime Parkeergelegenheid voor Productieve Bijeenkomsten

Bij Office 42 begrijpen we dat een succesvolle bijeenkomst begint met de juiste omgeving en zorgeloze toegang. Daarom bieden we inspirerende vergaderzalen met ruime parkeergelegenheid, en als je dat wenst, kunnen we zelfs parkeerplaatsen reserveren voor jou en je gasten. Of je nu vanuit Antwerpen-zuid, Wilrijk, Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle, Edegem of Hoboken komt, onze gunstige locatie maakt het plannen van je bijeenkomst eenvoudig en stressvrij.

Bereikbaarheid op Zijn Best - Vlakbij de A12 en E19

Onze vergaderzalen zijn ontworpen om een perfecte omgeving te bieden voor productieve bijeenkomsten. Of je nu een zakelijke vergadering, een seminar, een workshop of een conferentie organiseert, we hebben de ruimte en voorzieningen om aan je behoeften te voldoen.

Wat ons echt onderscheidt, is de ruime parkeergelegenheid die we aanbieden. Je gasten kunnen hun auto zonder zorgen parkeren, recht voor de deur van onze locatie. Onze gunstige ligging maakt het gemakkelijk voor iedereen om ons te bereiken. Dit betekent dat je bijeenkomst van start kan gaan zonder parkeerproblemen en vertragingen. En als je dat wenst, kunnen we parkeerplaatsen reserveren om het nog handiger te maken voor jou en je gasten.

Bovendien zijn we strategisch gelegen, vlakbij de A12 en E19 snelwegen. Dit betekent dat je ons gemakkelijk kunt bereiken, ongeacht waar je vandaan komt. Onze locatie is gunstig gelegen voor iedereen in de omliggende gebieden en biedt de perfecte toegang tot je vergadering of evenement.

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne technologie en voorzieningen, inclusief snelle Wi-Fi, audiovisuele apparatuur en comfortabele zitplaatsen. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren bij de planning en uitvoering van je evenement, zodat alles vlekkeloos verloopt.Klaar om je volgende vergadering of evenement te plannen in onze vergaderzalen met ruime parkeergelegenheid en optioneel gereserveerde plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht