Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderzalen met Receptiemogelijkheden - Alles op één Locatie

Ontdek de perfecte oplossing voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen: vergaderzalen met receptiemogelijkheden. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vergadering, conferentie of speciale gebeurtenis, allemaal op één locatie.

Een Compleet Aanbod voor Zakelijke Successen

Onze vergaderzalen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Of je nu een formele vergadering, een trainingssessie, een conferentie of een feestelijk evenement plant, onze zalen kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Maar dat is nog niet alles.

Een van onze troeven is de mogelijkheid om na afloop van je vergadering of evenement over te schakelen naar een receptie. Of je nu je succes wilt vieren met een cocktailuur of een informele bijeenkomst met hapjes en drankjes, wij bieden de receptiemogelijkheden die jouw evenement naar een hoger niveau tillen.

Onze strategische ligging tussen de A12 en E19 maakt ons de perfecte keuze voor gasten uit diverse regio's. Of je nu gasten ontvangt uit Antwerpen, Brussel of elders, we bieden de ideale locatie voor zakelijke successen.

Kies voor vergaderzalen met receptiemogelijkheden bij ons en maak van jouw bijeenkomst een gedenkwaardige gebeurtenis. Reserveer vandaag nog om te profiteren van onze alles-in-één oplossing voor zakelijke en feestelijke evenementen.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht