Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderzalen Nabij Antwerpen voor Succesvolle Evenementen

Op zoek naar de perfecte locatie voor je zakelijke evenementen in Antwerpen? Office 42 heeft de oplossing. Wij bieden moderne vergaderzalen, professionele voorzieningen en heerlijke cateringmogelijkheden, allemaal op een strategische locatie nabij Antwerpen.

Uitgebreide Faciliteiten voor Jouw Bijeenkomsten

Office 42 beschikt over 3 vergaderzalen met alle technische snufjes en een capaciteit tot 32 personen. Deze zalen zijn ideaal voor allerlei soorten bijeenkomsten, van kleine vergaderingen tot grotere conferenties. Onze foyer biedt plaats aan maximaal 50 personen in theateropstelling, perfect voor keynotes, presentaties en recepties.

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden de ideale setting voor productieve en succesvolle bijeenkomsten. Bovendien staat ons professionele team klaar om je te ondersteunen bij de organisatie en het verloop van je evenement, zodat alles vlot verloopt.

En met ons "inhouse" restaurant Foodconcept 42 zijn er verschillende cateringformules mogelijk. Of je nu behoefte hebt aan een lichte lunch, een uitgebreid diner of hapjes en drankjes tijdens je evenement, we kunnen aan al je culinaire wensen voldoen.

 

Wil je meer informatie of een reservering maken?

Kies voor onze vergaderzalen nabij Antwerpen en maak van je volgende zakelijke evenement een groot succes. Neem vandaag nog contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en je evenement te plannen. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht