Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen op de perfecte Locatie Nabij de E19

Een succesvolle zakelijke bijeenkomst begint met de juiste locatie. Office 42 begrijpt de waarde van een inspirerende omgeving voor vergaderingen en evenementen. Onze vergaderzaal, gunstig gelegen nabij de E19, biedt de ideale plek om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken. Ontdek hoe onze faciliteiten en service bijdragen aan productieve vergaderingen.

Een Zakelijk Toevluchtsoord Nabij de E19

Bij Office 42 hebben we de perfecte oplossing voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderzaal is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor jouw behoeften. We begrijpen dat de locatie van essentieel belang is voor het succes van elke vergadering.

Onze gunstige ligging nabij de E19 maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor jou en je gasten, wat betekent dat je kostbare tijd kunt besparen en stressvrij kunt aankomen. Bovendien bieden we gratis parkeergelegenheid recht voor de deur, zodat parkeren geen zorg hoeft te zijn.

Onze vergaderzaal is uitgerust met moderne audiovisuele faciliteiten en kan comfortabel plaats bieden aan maximaal 30 personen. Of je nu een bestuursvergadering, een conferentie, een trainingssessie of een presentatie plant, onze faciliteiten zijn geschikt voor diverse zakelijke behoeften.

Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij alle aspecten van je vergadering, van technische ondersteuning tot catering. We begrijpen dat geen twee vergaderingen identiek zijn, en daarom passen we ons aan aan jouw specifieke wensen.Bereid je voor op een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Office 42, onze perfecte locatie nabij de E19. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzaal te reserveren en ontdek hoe wij jouw zakelijke doelen kunnen overtreffen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht