Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen op de perfecte Locatie Nabij de A12

Voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten is de locatie van cruciaal belang. Bij Office 42 begrijpen we het belang van een inspirerende omgeving voor vergaderingen en evenementen. Onze vergaderzaal, gunstig gelegen nabij de A12, is de ideale plek om je zakelijke doelen te bereiken. Ontdek hoe onze faciliteiten en service bijdragen aan productieve bijeenkomsten.

Een Zakelijke Oase Nabij de A12

Onze vergaderzaal is ontworpen met het oog op zakelijk succes. We begrijpen de behoefte aan een comfortabele en professionele omgeving voor vergaderingen, presentaties en evenementen. Bij Office 42 bieden we de perfecte oplossing.

Onze locatie, nabij de A12 en andere belangrijke uitvalswegen, maakt het gemakkelijk bereikbaar voor jou en je gasten. Geen gedoe met lange reistijden of parkeerproblemen; we bieden gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Onze vergaderzaal is uitgerust met moderne audiovisuele faciliteiten en biedt plaats aan maximaal 30 personen, zodat je evenement soepel kan verlopen. Of je nu een bestuursvergadering, een conferentie, een trainingssessie of een presentatie organiseert, onze faciliteiten zijn geschikt voor diverse zakelijke behoeften.

Bovendien staan onze medewerkers klaar om je te ondersteunen bij elk aspect van je evenement, van technische ondersteuning tot catering. We begrijpen dat geen twee bijeenkomsten hetzelfde zijn, dus we passen ons aan aan jouw specifieke behoeften.Klaar om te vergaderen in een professionele omgeving nabij de A12? Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzaal te reserveren. Bij Office 42 zijn we er om jouw zakelijke doelen te ondersteunen en te overtreffen. Bereik succes met onze vergaderfaciliteiten.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht