Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen met Ontbijt in Aartselaar

Een goed begin is het halve werk, en dat geldt ook voor vergaderingen. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we het belang van een goede start. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw vergadering te beginnen met een heerlijk ontbijt. Ontdek waarom onze locatie ideaal is voor productieve bijeenkomsten met een smakelijk begin.

Een Slimme Keuze voor Jouw Vergaderingen

Bij Office 42 begrijpen we dat een goede vergadering begint met de juiste energie. Onze vergaderfaciliteiten, gelegen in Aartselaar, bieden de mogelijkheid om jouw vergadering te combineren met een heerlijk ontbijt. Hiermee zorg je ervoor dat jouw team fris en vol energie aan de bespreking kan beginnen.

Onze vergaderzalen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om interne vergaderingen, klantontmoetingen, of strategische sessies, onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlot verloopt.

Bij Office 42 geloven we in de kracht van een goed ontbijt. Daarom bieden we diverse ontbijtopties, van gezonde keuzes tot heerlijke traditionele ontbijtgerechten. Onze getalenteerde keukenbrigade bereidt alles vers en naar jouw wensen.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We begrijpen dat elke vergadering uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke verzoeken.Kies voor de ideale locatie om jouw vergaderingen te beginnen met een smakelijk ontbijt bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzalen te reserveren en zorg voor productieve bijeenkomsten.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht