Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen met Lunch in Aartselaar

Een geslaagde vergadering begint met de juiste brandstof, en bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw vergadering te verrijken met een heerlijke lunch. Ontdek waarom onze locatie ideaal is voor productieve en smakelijke bijeenkomsten.

Een Slimme Keuze voor Jouw Vergaderingen

Bij Office 42 begrijpen we dat vergaderingen effectiever zijn wanneer deelnemers goed gevoed zijn. Onze vergaderfaciliteiten, gelegen in Aartselaar, bieden de mogelijkheid om jouw vergaderingen te combineren met een heerlijke lunch. Zo kunnen jouw teamleden genieten van een smakelijke onderbreking en fris aan de besprekingen deelnemen.

Onze vergaderzalen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om strategische sessies, klantontmoetingen of interne vergaderingen, onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlot verloopt.

Bij Office 42 staat de lunch in het teken van kwaliteit en smaak. Onze getalenteerde chefs bereiden een scala aan heerlijke lunchopties, van gezonde salades tot rijkelijk belegde broodjes en warme gerechten. We houden rekening met dieetwensen en specifieke verzoeken, zodat iedereen kan genieten van de maaltijd.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. Ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke wensen, zodat jouw vergaderingen vlot en succesvol verlopen.Kies voor de ideale locatie om jouw vergaderingen met een smakelijke lunch te verrijken bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzalen te reserveren en zorg voor productieve bijeenkomsten met een culinaire twist.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht