Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen met Diner in Aartselaar -Combineer Productiviteit met Culinaire Verwennerij

Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dat een succesvolle vergadering soms een culinaire toets nodig heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw vergadering af te sluiten met een heerlijk diner. Ontdek waarom onze locatie de perfecte keuze is voor vergaderingen met een smaakvolle afsluiting.

Een Slimme Keuze voor Jouw Vergaderingen

Bij Office 42 begrijpen we dat de juiste afsluiting van een vergadering een positieve impact kan hebben. Onze vergaderfaciliteiten, gelegen in Aartselaar, bieden de mogelijkheid om jouw vergaderingen te beëindigen met een culinair hoogstandje. Hiermee zorg je ervoor dat jouw team met hernieuwde energie en inspiratie uit de vergadering komt.

Onze vergaderzalen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om strategische sessies, klantontmoetingen of interne vergaderingen, onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlot verloopt.

Bij Office 42 draait het diner om kwaliteit en smaak. Onze getalenteerde chefs bereiden heerlijke dinermenu's, variërend van verfijnde gerechten tot smakelijke favorieten. We kunnen rekening houden met dieetwensen en specifieke culinaire verzoeken, zodat jouw team kan genieten van een onvergetelijke maaltijd.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. Ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke verzoeken, zodat jouw vergaderingen succesvol en culinair memorabel zijn.Kies voor de ideale locatie om jouw vergaderingen af te sluiten met een heerlijk diner bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzalen te reserveren en zorg voor vergaderingen die zowel productief als culinair verrukkelijk zijn.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht