Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen in Schelle - Office 42: De Perfecte Locatie voor Jouw Vergaderingen

Een succesvolle zakelijke bijeenkomst begint met de juiste locatie. Bij Office 42 begrijpen we dit als geen ander. Onze vergaderzaal, gevestigd in Aartselaar, is de ideale keuze voor bedrijven in Schelle. Ontdek waarom we de perfecte plek zijn voor jouw zakelijke bijeenkomsten.

Een Inspirerende Omgeving voor Productieve Vergaderingen

Bij Office 42 begrijpen we het belang van een strategische locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderzaal is gunstig gelegen in Aartselaar, op korte afstand van Schelle. Dit betekent dat jouw gasten gemakkelijk toegang hebben tot onze locatie, zonder lange reistijden.

Onze vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 30 personen en is uitgerust met moderne audiovisuele faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlekkeloos verloopt. Of je nu een belangrijke bestuursvergadering plant, een inspirerende presentatie wilt geven, of een productieve trainingssessie organiseert, onze faciliteiten zijn aanpasbaar aan jouw zakelijke behoeften.

Gratis parkeergelegenheid voor de deur zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeren. We begrijpen dat elke vergadering uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen bij technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke wensen.Bereid je voor op een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Office 42, jouw ideale vergaderlocatie in Aartselaar, op slechts een steenworp afstand van Schelle. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer onze vergaderzaal om jouw zakelijke doelen te bereiken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht