Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen in Niel - De Ideale Zakelijke Ontmoetingsplek

Een succesvolle zakelijke bijeenkomst begint met de juiste locatie. Bij Office 42 begrijpen we dit als geen ander. Onze vergaderzaal, gevestigd in Aartselaar, biedt de perfecte oplossing voor bedrijven in Niel. Ontdek waarom onze locatie ideaal is voor jouw zakelijke bijeenkomsten.

Een Inspirerende Ruimte voor Productieve Vergaderingen

Bij Office 42 beseffen we dat de keuze van de locatie cruciaal is voor het succes van elke zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderzaal bevindt zich in Aartselaar, op korte afstand van Niel, waardoor jouw gasten snel en gemakkelijk kunnen arriveren, zonder lange reistijden.

Onze vergaderzaal heeft ruimte voor maximaal 30 personen en is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zodat jouw vergadering vlekkeloos kan verlopen. Of je nu een belangrijke bestuursvergadering plant, een boeiende presentatie wilt geven, of een interactieve trainingssessie organiseert, onze faciliteiten zijn aanpasbaar aan jouw zakelijke behoeften.

De gratis parkeergelegenheid voor de deur zorgt voor een stressvrije aankomst voor jou en je gasten. We begrijpen dat elke vergadering uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke wensen.Bereid je voor op een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Office 42, jouw ideale vergaderbestemming in Aartselaar, op een steenworp afstand van Niel. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer onze vergaderzaal om jouw zakelijke doelen te bereiken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht