Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen in Kontich - De Ideale Locatie

Een succesvolle zakelijke bijeenkomst begint met de juiste locatie. Office 42, gelegen in Aartselaar, biedt de perfecte vergaderlocatie voor bedrijven in Kontich. Ontdek waarom onze vergaderzaal de ultieme keuze is voor jouw zakelijke doeleinden.

Een Centrale Locatie voor Productieve Vergaderingen

Bij Office 42 begrijpen we het belang van een strategische locatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderzaal is ideaal gelegen in Aartselaar, op slechts een korte afstand van Kontich. Dit betekent dat jouw gasten moeiteloos bij ons kunnen komen, zonder gedoe met lange reistijden.

Onze vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 30 personen en is uitgerust met moderne audiovisuele faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlekkeloos verloopt. Of je nu een belangrijke bestuursvergadering, een inspirerende presentatie of een productieve trainingssessie plant, onze faciliteiten zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw zakelijke behoeften.

Daarnaast bieden we gratis parkeergelegenheid voor de deur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeren. We begrijpen dat elke vergadering uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen, of het nu gaat om technische ondersteuning, catering of andere specifieke vereisten.Bereid je voor op een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Office 42, jouw ideale vergaderlocatie in Aartselaar, op slechts een korte afstand van Kontich. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer onze vergaderzaal om jouw zakelijke doelen te bereiken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht