Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen in het Hart van de Antwerpse Zuidrand

Wanneer het aankomt op zakelijke bijeenkomsten, is de locatie van het grootste belang. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dit als geen ander. Onze vergaderzaal biedt jou de ideale bestemming om te vergaderen in het hart van de Antwerpse Zuidrand. Ontdek waarom onze locatie perfect is voor jouw zakelijke behoeften.

Centraal Gelegen, Eenvoudig Bereikbaar

Bij Office 42 draait alles om de perfecte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderzaal is strategisch gelegen in Aartselaar, kort bij de belangrijke uitvalswegen A12 en E19. Dit betekent dat jouw gasten snel en zonder gedoe kunnen arriveren, ongeacht of ze uit Kontich, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Niel of andere omliggende plaatsen komen.

Onze vergaderzaal kan tot 30 personen huisvesten en is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw vergaderingen vlekkeloos verlopen. Of je nu een bestuursvergadering plant, een belangrijke presentatie wilt geven of een interactieve trainingssessie organiseert, onze faciliteiten zijn aanpasbaar aan jouw zakelijke behoeften.

Bij Office 42 bieden we gratis parkeergelegenheid voor de deur, waardoor aankomst een stressvrije ervaring is voor jou en je gasten. Ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke verzoeken om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke bijeenkomst een succes wordt.Kies voor de ideale locatie om te vergaderen in het hart van de Antwerpse Zuidrand bij Office 42, gelegen in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzaal te reserveren en bereik zakelijk succes met gemak.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht