Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen in Hemiksem - Jouw Zakelijke Hub

Een succesvolle zakelijke bijeenkomst begint met de juiste locatie. Bij Office 42 begrijpen we dit als geen ander. Onze vergaderzaal, gevestigd in Aartselaar, is de ideale bestemming voor bedrijven in Hemiksem. Ontdek waarom we de perfecte keuze zijn voor jouw zakelijke bijeenkomsten.

Een Inspirerende Omgeving voor Effectieve Vergaderingen

Bij Office 42 weten we dat de locatie van cruciaal belang is voor het succes van elke zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderzaal bevindt zich in Aartselaar, op slechts een korte afstand van Hemiksem, en biedt jou en je gasten een comfortabele en inspirerende omgeving.

Onze vergaderzaal kan tot 30 personen huisvesten en is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlekkeloos verloopt. Of je nu een belangrijke bestuursvergadering plant, een boeiende presentatie wilt geven, of een interactieve trainingssessie organiseert, onze faciliteiten kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Gratis parkeergelegenheid voor de deur zorgt voor een stressvrije aankomst voor jou en je gasten. We begrijpen dat geen twee vergaderingen hetzelfde zijn, en ons toegewijde team staat voor je klaar om te helpen bij technische ondersteuning, catering en eventuele andere specifieke wensen.Bereid je voor op een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Office 42, jouw ideale vergaderbestemming in Aartselaar, op een steenworp afstand van Hemiksem. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer onze vergaderzaal om jouw zakelijke doelen te bereiken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht