Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Vergaderen in de Buurt van Antwerpen

Zakelijke bijeenkomsten vereisen de juiste locatie om succes te garanderen. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dit als geen ander. Onze vergaderzaal is de ideale keuze voor diegenen die willen vergaderen in de buurt van het bruisende Antwerpen. Ontdek waarom onze locatie perfect is voor jouw zakelijke vereisten.

Centraal Gelegen, Eenvoudig Bereikbaar

Bij Office 42 geloven we sterk in de kracht van de juiste locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderzaal, gelegen in Aartselaar, ligt op een steenworp afstand van Antwerpen, wat betekent dat jouw gasten zonder problemen kunnen arriveren zonder lange reistijden.

Onze vergaderzaal kan tot 30 personen herbergen en is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om te zorgen dat jouw vergadering soepel verloopt. Of je nu een belangrijke bestuursvergadering plant, een inspirerende presentatie wilt geven, of een interactieve trainingssessie organiseert, onze faciliteiten passen zich aan jouw zakelijke behoeften aan.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We begrijpen dat elke vergadering uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke verzoeken.Kies voor de ideale locatie om te vergaderen in de buurt van Antwerpen bij Office 42, gelegen in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze vergaderzaal te reserveren en verzekerd te zijn van zakelijk succes.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht