Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Trouwfeest op Onze Unieke Plek - Say "I Do" in Stijl

Bij Foodconcept 42 zijn we helemaal in de mood om jullie "I Do" moment naar een hoger level te tillen. Want wat is cooler dan de liefde vieren in stijl? Of je nu droomt van een intieme setting voor een romantische ceremonie of een grotere ruimte voor een knallend feest, onze unieke trendy foodbar is ready om jullie liefdesverhaal te laten schitteren.

Liefde Vieren, Good Vibes

Bij Foodconcept 42 snappen we dat een trouwfeest meer is dan gewoon een feest. Het is een viering van liefde, samenzijn met loved ones en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Waarom is onze locatie de place to be voor een trouwfeest? Ten eerste bieden we een veelzijdige ruimte die volledig kan worden aangepast aan jullie dromen. Onze trendy foodbar is perfect voor een romantische ceremonie en een knallend feest, met plek voor maximaal 50 gasten. Of je nu kiest voor een intieme huwelijksceremonie, gevolgd door een spetterend feest met entertainment en activiteiten, onze setting en vibes zijn perfect voor dit belangrijke moment.

Onze getalenteerde chefs zorgen voor heerlijke gerechten die passen bij de sfeer van de dag. We hebben verschillende menu-opties, van verrukkelijke hors d'oeuvres tot een culinair diner, en we kunnen rekening houden met dieetwensen en special requests.

Onze locatie is super gunstig gelegen, vlakbij de a12 en e19 in Aartselaar, op een stone's throw van Wilrijk, Kontich, Edegem, Hemiksem, Schelle, Niel en Hoboken. Of je nu lokaal bent of van verder weg komt, onze spot is easy to find en accessible voor iedereen.

Ons ervaren team staat klaar om jullie te helpen met de planning, zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij snappen hoe belangrijk deze dag is en willen ervoor zorgen dat jullie liefdesverhaal schittert.Klaar om "I Do" te zeggen in stijl op onze unieke trouwlocatie? Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij kunnen helpen om jullie liefdesverhaal onvergetelijk te maken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende