Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Trendy en Gezond Genieten

Bij Food Concept 42 draait alles om trendy en gezond genieten. Onze healty foodbar biedt een verleidelijk scala aan gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook bijdragen aan je welzijn. Ontdek hoe onze menu-items de perfecte balans creëren tussen trendy en gezond eten.

Een Smaakvolle Samensmelting van Stijl en Gezondheid

In onze healty foodbar ben je verzekerd van een culinaire ervaring die zowel stijlvol als gezond is. Onze gerechten worden bereid met de beste en meest verse ingrediënten, zodat je smaakpapillen worden verwend en je lichaam wordt gevoed.

Of je nu kiest voor een kleurrijke salade, een mals stuk gegrilde kip, of een smaakvolle vegetarische creatie, elk gerecht belichaamt de harmonie tussen trendy en gezond eten. We bewijzen dat gezond genieten niet saai hoeft te zijn.

En terwijl je van onze heerlijke gerechten geniet, zorg ervoor dat je een oogje houdt op je kroketten. Onze kroketten zijn zo verleidelijk dat zelfs je buurvrouw ze zou kunnen stelen als je even niet oplet.

Onze heerlijke gerechten in de spotlight brengen is onze passie. We dagen je uit om te komen proeven en te ervaren hoe gezondheid en stijl samenkomen in elk gerecht dat we serveren.Reserveer nu en trakteer jezelf op een trendy en gezonde maaltijd in onze healty foodbar. Ontdek de perfecte balans tussen smaak en welzijn.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende