Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Restaurant met Vergaderzalen - Strategisch Gelegen tussen A12 en E19

Ontdek een unieke combinatie van culinaire verwennerij en moderne vergaderfaciliteiten bij ons restaurant met vergaderzalen. We zijn strategisch gelegen tussen de snelwegen A12 en E19, wat de perfecte locatie biedt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als gastronomische ervaringen.

De Ideale Setting voor Zakelijke en Culinair Genot

Onze gunstige ligging tussen de A12 en E19 maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit alle richtingen. Of je nu vanuit Antwerpen, Brussel of elders komt, we zijn de ideale ontmoetingsplek voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, conferenties en evenementen.

Onze vergaderzalen bieden moderne technologie en flexibele opstellingen om aan de specifieke behoeften van jouw bijeenkomst te voldoen. Daarnaast kunnen gasten genieten van ons restaurant, waar we culinaire hoogstandjes serveren, van smaakvolle ontbijten en kwalitatieve lunches tot uitgebreide diners.

Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een gastvrije omgeving, ons restaurant met vergaderzalen biedt de perfecte setting voor zowel zakelijke als persoonlijke gelegenheden.

Kies voor de combinatie van culinair genot en professionele vergaderfaciliteiten bij ons restaurant met vergaderzalen. We heten je van harte welkom tussen de A12 en E19, waar zakelijk succes en gastronomische tevredenheid samenkomen. Reserveer vandaag nog om jouw volgende evenement onvergetelijk te maken.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht