Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Restaurant met Gratis Parkeren in de buurt

Op zoek naar een restaurant met gratis parkeren voor de deur? Zoek niet verder! Bij Foodconcept 42 begrijpen we het belang van gemak, en daarom hebben we onze locatie zo gekozen dat je zonder gedoe kunt parkeren. Of je nu vanuit Antwerpen-zuid, Wilrijk, Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle, Edegem, of Hoboken komt, onze gunstige ligging maakt ons de perfecte keuze voor een heerlijke maaltijd zonder parkeerzorgen.

Parkeren Zonder Stress, Geniet van Onze Unieke Sfeer

Bij Foodconcept 42 willen we dat je kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring zonder de stress van het vinden van een parkeerplek. Daarom hebben we gezorgd voor gratis parkeergelegenheid recht voor de deur van ons restaurant.

Onze gunstige locatie maakt het gemakkelijk voor iedereen in de omliggende gebieden, waaronder Antwerpen-Zuid, Wilrijk, Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle, Edegem en Hoboken, om ons te bereiken. Of je nu in de buurt woont of een ritje maakt naar onze locatie, je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren.

Onze trendy foodbar biedt een diverse menukaart met moderne, internationale gerechten die elke smaakpapil zullen verrukken. Onze getalenteerde chefs zorgen ervoor dat elke maaltijd een culinair avontuur is. Of je nu komt voor een romantisch diner, een zakelijke lunch of een gezellige brunch, we hebben voor ieder wat wils.

We streven ernaar om je een onvergetelijke eetervaring te bieden, en dat begint met het gemak van gratis parkeren voor de deur. Geen gedoe, gewoon lekker eten en goede vibes.Wacht niet langer en plan je bezoek aan Foodconcept 42, jouw restaurant met gratis parkeren voor de deur. Ontdek onze culinaire hoogstandjes en geniet van de handige locatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een heerlijke maaltijd.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende