Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Opleidingsruimten in de Buurt van de E19

Voor het organiseren van succesvolle trainingen is de juiste locatie van essentieel belang. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dit als geen ander. Onze opleidingsruimten zijn de perfecte optie voor diegenen die op zoek zijn naar ruimte voor trainingen in de nabijheid van de E19. Ontdek waarom onze locatie ideaal is voor jouw grootschalige trainingen.

Centraal Gelegen, Eenvoudig Bereikbaar

Bij Office 42 begrijpen we dat de locatie een cruciale rol speelt in het succes van trainingen. Onze opleidingsruimten, gelegen in Aartselaar, bevinden zich op een gunstige afstand van de E19, waardoor jouw deelnemers snel en gemakkelijk kunnen arriveren zonder lange reistijden.

Onze opleidingsruimten bieden plaats aan groepen tot maar liefst 50 personen en zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw trainingen vlot en professioneel verlopen. Of je nu interne bedrijfstrainingen plant, externe workshops organiseert, of certificeringscursussen aanbiedt, onze faciliteiten kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We begrijpen dat elke training uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke verzoeken.Kies voor de ideale locatie om grootschalige trainingen te organiseren in de buurt van de E19 bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze opleidingsruimten te reserveren en verzeker jezelf van succesvolle trainingssessies.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht