Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Opleidingsruimten in de buurt van de A12

oor effectieve opleidingen is de juiste locatie van cruciaal belang. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dit als geen ander. Onze opleidingsruimten zijn de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar ruimte voor opleidingen in de buurt van de drukke A12. Ontdek waarom onze locatie perfect is voor jouw professionele ontwikkeling.

Centraal Gelegen, Eenvoudig Bereikbaar

Bij Office 42 begrijpen we dat de juiste locatie een impact kan hebben op het succes van professionele opleidingen. Onze opleidingsruimten, gelegen in Aartselaar, zijn gunstig gelegen nabij de A12, wat betekent dat jouw deelnemers zonder moeite kunnen arriveren zonder lange reistijden.

Onze opleidingsruimten zijn geschikt voor groepen tot 30 personen en zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw opleidingen soepel verlopen. Of je nu interne trainingen plant, workshops organiseert of certificeringscursussen aanbiedt, onze faciliteiten kunnen worden aangepast aan jouw professionele behoeften.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We begrijpen dat elke opleiding uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke wensen.



Kies voor de ideale locatie om jouw professionele ontwikkeling te stimuleren in de buurt van de A12 bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze opleidingsruimten te reserveren en zorg voor het succes van jouw professionele opleidingen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht