Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Opleidingsruimten in de Buurt van Antwerpen

De locatie van je opleidingsruimte kan een wereld van verschil maken. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dat als geen ander. Onze opleidingsruimten zijn de ideale keuze voor diegenen die opleidingen willen organiseren in de nabijheid van het bruisende Antwerpen. Ontdek waarom onze locatie perfect is voor jouw opleidingsbehoeften.

Centraal Gelegen, Eenvoudig Bereikbaar

Bij Office 42 beseffen we hoe belangrijk de juiste locatie is voor succesvolle opleidingen. Onze opleidingsruimten, gelegen in Aartselaar, bevinden zich op een steenworp afstand van Antwerpen, wat betekent dat jouw deelnemers zonder problemen kunnen arriveren zonder lange reistijden.

Onze opleidingsruimten zijn geschikt voor groepen tot 30 personen en zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zodat jouw opleidingen soepel kunnen verlopen. Of je nu interne trainingen plant, externe workshops geeft of professionele certificeringscursussen organiseert, onze faciliteiten kunnen worden aangepast aan jouw opleidingsbehoeften.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We begrijpen dat elke opleiding uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke verzoeken.Kies voor de ideale locatie om jouw opleidingen te organiseren in de buurt van Antwerpen bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze opleidingsruimten te reserveren en verzeker jezelf van succesvolle opleidingen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht