Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Ontdek de Smaakvolle Eenvoud

Stap binnen in onze bistro en laat je verwennen door de betoverende eenvoud van smaakvolle gerechten. Bij ons draait het om de kunst van de culinaire verwennerij, waar klassieke gerechten met een moderne twist worden geserveerd in een gezellige en ontspannen sfeer.

Een Bistro-ervaring van Wereldklasse

In onze bistro draait alles om de essentie van goed eten. Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld om tijdloze favorieten te bieden, bereid met hoogwaardige ingrediënten en gepresenteerd met een vleugje creativiteit. Van hartige stoofschotels tot sierlijke salades en verleidelijke desserts, elk gerecht is doordrenkt met de passie van onze getalenteerde koks.

Onze bistro is niet alleen een plek om te eten, maar ook om te ontspannen. Neem plaats in ons gezellige interieur en geniet van een culinaire ervaring van wereldklasse. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een gezellige bijeenkomst met vrienden, bij ons ben je altijd welkom.

Als je op zoek bent naar de verfijnde eenvoud van een bistro, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek hoe we traditionele gerechten in een nieuw licht plaatsen en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben.

Kom langs en ervaar de charme van onze bistro, waar eenvoudige elegantie en culinair genot samenkomen. Wij heten je van harte welkom voor een onvergetelijke bistro-ervaring.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende