Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Ontbijt voor Groepen - Samen Genieten van een Heerlijke Start

Bij Foodconcept 42 nodigen we je uit om samen te genieten van een heerlijk ontbijt voor groepen. Of je nu met familie, vrienden, collega's of een speciale groep bijeenkomt, onze locatie biedt de perfecte setting om de dag goed te beginnen met een smaakvol ontbijt in een gezellige omgeving.

Samen Proeven, Samen Ontwaken

Ons ontbijt voor groepen bij Foodconcept 42 is een viering van de ochtendstond met heerlijke gerechten die iedereen, van groot tot klein, zullen bekoren. Van verse broodjes en beleg tot knapperige granola en fruit, we bieden een gevarieerd menu dat aan alle ontbijtwensen voldoet.

Onze sfeervolle locatie, met zijn moderne interieur en ontspannen ambiance, is de perfecte plek om samen te komen en te genieten van een gezamenlijk ontbijt. Of je nu een familiebijeenkomst, een teamontbijt of een speciale viering plant, wij hebben de ruimte en de vibes om van je ochtend een speciaal moment te maken.

Bovendien willen we onderstrepen dat onze locatie in Aartselaar gemakkelijk bereikbaar is, waardoor je groep zonder gedoe kan samenkomen voor een gezamenlijk ontbijt. Of je nu in de buurt woont of een korte rit maakt, onze centrale locatie zorgt ervoor dat je groep zonder moeite kan samenkomen voor een gezamenlijk ontbijt.

Ons toegewijde team staat klaar om je ontbijt voor groepen onvergetelijk te maken. We kunnen je helpen bij het plannen en aanpassen van je ontbijtmenu, zodat alles soepel verloopt en je de dag goed kunt beginnen.Ben je klaar om samen met je groep te genieten van een heerlijk ontbijt bij Foodconcept 42 in Aartselaar? Reserveer vandaag nog en geef je dag een smaakvolle start in een gastvrije omgeving.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende