Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Ontbijt Restaurant: Gezond en Trendy Genieten

Begin je dag op de best mogelijke manier in ons ontbijt restaurant, waar een gezonde en trendy sfeer hand in hand gaan. Wij nodigen je uit om te genieten van een ontbijt dat niet alleen voedzaam is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan je ochtendritueel.

Een Gezonde Start van de Dag

Bij ons draait het om het creëren van een ontbijt dat zowel goed smaakt als goed voor je is. Onze menukaart is samengesteld om een verscheidenheid aan gezonde ontbijtopties te bieden, of je nu een energieke start van de dag wilt of een rustig ontbijt in een trendy omgeving.

Onze gerechten worden bereid met zorgvuldig geselecteerde, verse ingrediënten en een vleugje creativiteit. Hier geloven we dat een gezond ontbijt de sleutel is tot een succesvolle dag, en we streven ernaar om die visie werkelijkheid te maken.

Of je nu de voorkeur geeft aan een verkwikkende smoothiebowl, een stevig ontbijtgranen-ensemble, of een klassieke omelet, in ons ontbijt restaurant kun je rekenen op een gezonde en trendy start van de dag.

Kom langs en ontdek hoe ontbijten in onze gezonde en trendy eetgelegenheid je dag een boost kan geven. Wij verwelkomen je graag voor een smaakvol en voedzaam ontbijt.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende