Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Moderne Vergaderzalen in Aartselaar

Op zoek naar moderne vergaderzalen in Aartselaar? Foodconcept 42 biedt de perfecte oplossing. Onze vergaderfaciliteiten, gunstig gelegen vlak bij de A12, zijn ontworpen om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. Ontdek een wereld van efficiëntie en comfort, met opties voor ontbijt, lunch en diner om je bijeenkomst compleet te maken.

Een Inspirerende Ruimte voor Zakelijke Bijeenkomsten

Bij ons draait alles om het creëren van een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Onze moderne vergaderzalen, strategisch gelegen in Aartselaar, bieden plaats aan groepen tot 32 personen. Of je nu een conferentie, seminar of strategische vergadering plant, wij beschikken over de technische middelen en flexibiliteit om aan al je eisen te voldoen.

Onze foyer is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling, wat ideaal is voor keynotes, presentaties en recepties. Bovendien, met ons in-house restaurant, zijn er diverse cateringopties beschikbaar, van een smakelijke ontbijtvergadering tot een uitgebreide zakelijke lunch.

Als je op zoek bent naar de perfecte vergaderzaal in Aartselaar, hoef je niet verder te zoeken. Onze locatie biedt niet alleen professionele faciliteiten, maar ook een strategische locatie om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. Ontdek onze inspirerende ruimte en reserveer vandaag nog voor je zakelijke bijeenkomst.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht