Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Koffietafel

Welkom bij Foodconcept 42, jouw ideale bestemming voor een hartverwarmende koffietafel in de regio Antwerpen Zuid. Of je nu een koffietafel plant ter nagedachtenis van een geliefde, een samenzijn met vrienden en familie wilt organiseren, of een rustige bijeenkomst zoekt om herinneringen te delen, wij bieden de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst. Onze locatie is gunstig gelegen in de buurt van Kontich, Aartselaar, Hemiksem, Schelle, Niel en Wilrijk en kan comfortabel plaats bieden aan groepen tot 50 personen.

Samen Delen, Herinneren en Troosten

Bij Foodconcept 42 begrijpen we dat een koffietafel meer is dan alleen een tas koffie met gebak. Het is een moment om te delen, te herinneren en elkaar te troosten. Onze toegewijde ruimte is ontworpen om een sfeer van warmte en verbondenheid te creëren, zodat jij en je gasten in alle rust kunnen samenkomen.

Wat maakt onze koffietafellocatie in de regio Antwerpen Zuid zo bijzonder? Allereerst bieden we de flexibiliteit om jouw evenement op maat te maken. Of je nu een traditionele koffietafel wenst met koffie, thee en broodjes, of liever een uitgebreidere maaltijd wilt aanbieden, onze cateringopties zijn aanpasbaar aan jouw wensen. Onze getalenteerde chef-koks zullen heerlijke gerechten bereiden, met zorg en aandacht voor detail.

Daarnaast is onze locatie gunstig gelegen in de regio Antwerpen Zuid, met nabijheid tot Kontich, Aartselaar, Hemiksem, Schelle, Niel en Wilrijk. Je gasten zullen geen moeite hebben om ons te bereiken. We bieden een comfortabele en gastvrije omgeving waar je kunt samenkomen en herinneringen kunt delen.

Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren bij het plannen van je koffietafel. Of het nu gaat om het regelen van de ruimte, de catering, of andere specifieke wensen, wij zijn er om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het delen van momenten en troost met je dierbaren.Klaar om jouw koffietafel te plannen in de regio Antwerpen Zuid, in de buurt van Kontich, Aartselaar, Hemiksem, Schelle, Niel en Wilrijk? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het organiseren van een betekenisvolle bijeenkomst.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende