Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Jouw Speciale Gelegenheid Verdient de Perfecte Feestzaal

Welkom bij Foodconcept 42, de ultieme bestemming voor feesten en vieringen in Aartselaar. Als je op zoek bent naar de perfecte feestzaal om je speciale gelegenheid te vieren, ben je hier aan het juiste adres. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom hebben we de ideale ruimte gecreëerd voor al jouw wensen.

Bij Foodconcept 42 streven we naar het bieden van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Of je nu een grootse bruiloft, een jubileum, een bedrijfsfeest, een verjaardag of een intieme familiebijeenkomst plant, onze feestzaal in Aartselaar biedt de perfecte sfeer voor jouw evenement. We zijn er trots op dat we een veelzijdige en gastvrije locatie zijn waar dromen werkelijkheid worden.

De Perfecte Locatie voor Elke Gelegenheid

Onze feestzaal kan worden aangepast aan de grootte en het karakter van jouw evenement. Met voldoende ruimte voor al je gasten, een eigen bar en een warme en uitnodigende sfeer, bieden we de flexibiliteit die je nodig hebt voor een geslaagd feest. Onze ervaren evenementencoördinatoren staan voor je klaar om te zorgen voor elk detail, van de culinaire keuzes tot de inrichting van de zaal.Reserveer Nu Jouw Feestzaal in Aartselaar

Laat ons jouw speciale dag onvergetelijk maken. Klik hieronder om meer te ontdekken over onze feestzaal in Aartselaar en om contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid en arrangementen. Bij Foodconcept 42 zijn we er trots op de beste keuze te zijn voor feesten in Aartselaar, en we kijken ernaar uit om jouw visie werkelijkheid te maken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende