Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Jouw Perfecte Start van de Dag in de Buurt

Bij Foodconcept 42 geloven we dat de dag moet beginnen met een heerlijk ontbijt. Als je in Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Niel of Edegem woont, hoef je niet verder te zoeken. Ons restaurant, gelegen in de buurt, is de perfecte plek om je dag te beginnen met smaak en stijl. We verwelkomen je graag voor een ontbijt dat je energie en voldoening geeft.

Een Gezonde en Smaakvolle Start van de Dag

Bij Foodconcept 42 draait ons ontbijtmenu om meer dan alleen eten. Het gaat om het creëren van een moment van rust en genot, ongeacht hoe druk je dag zal zijn. Onze gerechten zijn met zorg samengesteld en bereid met de beste ingrediënten. Van knapperige croissants tot gezonde granen en hartige opties, we hebben voor elk wat wils.

Reserveren voor het ontbijt is eenvoudig en verzekert je van een tafel wanneer je wilt genieten van onze smaakvolle gerechten. Of je nu een vroege vogel bent of liever iets later begint, bij ons staat de ontbijttafel voor je klaar.

 Klaar om je dag te beginnen met een ontbijt dat smaakt naar meer? Reserveer nu jouw ontbijttafel bij Foodconcept 42 en ontdek een gezonde en smaakvolle start van de dag. Of je nu uit Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Niel of Edegem komt, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende