Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Jouw Culinaire Bestemming in de Buurt

Welkom bij Foodconcept 42, dé culinaire bestemming die de smaken van de wereld samenbrengt, recht in jouw buurt. Als inwoner van Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Niel, of Edegem, hoef je niet verder te zoeken voor een onvergetelijke eetervaring. Bij ons draait alles om het combineren van gezondheid en stijl in een unieke sfeer, en we nodigen je graag uit om de magie van Foodconcept 42 te ontdekken.

Waar Smaak en Gastvrijheid Samenkomen

Bij Foodconcept 42 staan we klaar om je smaakpapillen te verwennen met een uitgebreid menu vol culinaire hoogstandjes. Of je nu zin hebt in een heerlijk ontbijt, een smakelijke lunch of een romantisch diner, bij ons vind je precies wat je zoekt. Onze gerechten zijn met liefde bereid en met trots geserveerd. We begrijpen de kracht van goed eten en de warmte van gastvrijheid.

Reserveren bij Foodconcept 42 is eenvoudig. Onze sfeervolle eetgelegenheid is de perfecte plek voor speciale gelegenheden, intieme diners, zakelijke bijeenkomsten of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden. Laat ons weten wanneer je wilt komen, en we zorgen ervoor dat er een tafel voor je klaarstaat.

 » contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende