Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» High Tea - Samen Genieten van Lekker Eten

Bij Foodconcept 42 nodigen we je uit om te genieten van een gezellige High Tea-ervaring met je geliefden en vrienden. Of je nu in de stemming bent voor een ontspannende middag samen, een verjaardag viert of gewoon tijd wilt doorbrengen met de mensen waar je om geeft, onze High Tea is de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van heerlijk eten.

Samen Proeven, Samen Lachen

Onze High Tea bij Foodconcept 42 is een eerbetoon aan de klassieke Britse traditie, maar dan met een moderne twist. We serveren een overvloed aan heerlijke lekkernijen, van hartige sandwiches tot zoete taartjes, scones en nog veel meer. Alles wordt vers bereid en met liefde samengesteld door onze getalenteerde chefs.

Onze sfeervolle locatie, met haar trendy interieur en ontspannen ambiance, is de perfecte plek om samen te genieten. Of je nu met je beste vrienden bijpraat of een romantische middag met je partner doorbrengt, wij hebben de ruimte en de vibes om van je High Tea een speciaal moment te maken.

Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar, vlakbij de A12 en E19 snelwegen. Onze gunstige locatie maakt het plannen van je High Tea eenvoudig en stressvrij, zodat je je volledig kunt richten op het gezelschap.

Ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen en te bedienen, zodat je je kunt concentreren op genieten en lachen met degenen van wie je houdt.Ben je klaar om samen met je geliefden en vrienden te genieten van een heerlijke High Tea-ervaring bij Foodconcept 42? Reserveer vandaag nog en creëer mooie herinneringen in een gezellige omgeving.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende