Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Het Beste Stoofvlees Recept - Onze Geheime Ingrediënt: Donkere Leffe

Bij Foodconcept 42 houden we van goed eten en delen we graag onze culinaire geheimen. Als je op zoek bent naar hét recept voor het beste stoofvlees, dan hoef je niet verder te zoeken. Ons geheime ingrediënt? De heerlijke donkere Leffe! Ontdek hoe onze smaakexperts dit goddelijke gerecht bereiden en laat je verleiden om het zelf te proeven.

Proef de Magie van Donkere Leffe in Stoofvlees

Stoofvlees is een ultieme comfort foodklassieker, en we hebben het naar een hoger niveau getild met het toevoegen van donkere Leffe. Dit prachtige Belgische bier brengt een unieke, rijke smaak aan ons stoofvlees, waardoor het zacht en vol van smaak wordt.

Ons recept is met liefde samengesteld. We kiezen zorgvuldig het beste vlees en laten het sudderen in een decadente saus met donkere Leffe als geheim wapen. Het resultaat? Een stoofvleesgerecht dat zo mals en smaakvol is dat het je smaakpapillen zal betoveren.

Maar we onthullen niet al onze geheimen op papier. De enige manier om de ware magie van ons stoofvlees te ervaren, is door het zelf te proeven. Dus waar wacht je nog op?Proef de verrukking van ons in Donkere Leffe-gestoofde stoofvlees bij Foodconcept 42 en ontdek waarom het als het beste wordt beschouwd. Reserveer vandaag nog en beleef een culinaire reis die je smaakpapillen nooit zullen vergeten.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende