Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Heerlijk Lunchen in Onze Gezonde Eetgelegenheid

Ontdek de ultieme lunchervaring bij ons, waar smaak en welzijn samenkomen. Wij nodigen je uit om te genieten van een heerlijke lunch in onze gezonde eetgelegenheid, waar we ons richten op voedzame, smaakvolle gerechten die je energie geven voor de rest van de dag.

Een Culinaire Lunchervaring

Bij ons draait het allemaal om lunchen met stijl. Onze menukaart is doordacht samengesteld om een scala aan gezonde opties te bieden, of je nu een snelle zakelijke lunch plant of een ontspannen maaltijd met vrienden en collega's. Van knapperige salades tot hartige wraps en smaakvolle warme gerechten, we hebben voor elk wat wils.

Onze chef-koks gebruiken alleen de beste, verse ingrediënten om smakelijke lunchgerechten te bereiden die zowel voedzaam als verrukkelijk zijn. We begrijpen het belang van een smakelijke lunch om je dag op te fleuren, en we nemen dat heel serieus.

Of je nu de voorkeur geeft aan een gezonde salade, een stevige soep, of een hartige sandwich, bij ons kun je rekenen op een culinaire lunchervaring die je smaakpapillen zal verwennen. Kom langs en ontdek de geneugten van heerlijk lunchen bij ons.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende