Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Groepslunch in Aartselaar - Samen Genieten van een Trendy Culinaire Ervaring

Bij Foodconcept 42 nodigen we je uit om samen te genieten van een onvergetelijke groepslunch. Of je nu met je collega's, vrienden, familie of een speciale groep bijeenkomt, onze trendy foodbar biedt de ideale setting om samen te genieten van heerlijke gerechten in een eigentijdse en gezellige omgeving.

Samen Proeven, Samen Verbinden

Onze groepslunch bij Foodconcept 42 is ontworpen om de kunst van samenzijn te vieren. Onze getalenteerde chefs hebben een menu samengesteld dat een smaakvolle variatie biedt, van hartige gerechten tot verrukkelijke desserts. Hier kan iedereen zijn culinaire wensen vervullen.

Onze sfeervolle foodbar, met haar moderne interieur en gastvrije ambiance, is de perfecte plek om samen te komen en te genieten van goed eten en goed gezelschap. Of je nu een zakelijke lunch plant, een familiebijeenkomst organiseert of gewoon met vrienden wilt bijpraten, bij ons vind je de ruimte en de vibes voor een gezellige groepslunch.

Daarnaast benadrukken we dat onze trendy foodbar gunstig gelegen is in Aartselaar, waardoor je ons gemakkelijk kunt bereiken. Onze centrale locatie maakt het eenvoudig voor iedereen om samen te komen voor een gezamenlijke lunchervaring.

Ons toegewijde team staat klaar om je groepslunch onvergetelijk te maken. We kunnen je helpen bij het plannen en aanpassen van je menu, zodat alles soepel verloopt en je je volledig kunt concentreren op het genieten van de tijd met je gezelschap.Ben je klaar om samen met je groep te genieten van een heerlijke groepslunch bij Foodconcept 42? Reserveer vandaag nog en creëer mooie herinneringen in een trendy en gastvrije omgeving.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende