Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Groepsdiner in Aartselaar - Samen Genieten van Heerlijk Eten

Bij Foodconcept 42 nodigen we je uit om samen te genieten van een heerlijk groepsdiner in Aartselaar. Of je nu met familie, vrienden, collega's of een speciale groep bijeenkomt, onze locatie biedt de ideale setting voor een gezellige avond vol smaakvolle gerechten en goede gesprekken.

Samen Proeven, Samen Verbinden

Ons groepsdiner bij Foodconcept 42 is ontworpen om de kunst van samenzijn te vieren. Onze getalenteerde chefs bereiden een gevarieerd menu met gerechten die de zintuigen prikkelen. Van hartige voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en decadente desserts, we bieden voor ieder wat wils, ongeacht hun dieetvoorkeuren.

Wat onze locatie in Aartselaar echt bijzonder maakt, is dat onze foodbar een plek is waar zowel vleesliefhebbers als vegetariërs kunnen genieten, waar ondernemers kunnen brainstormen en waar levensgenieters zich kunnen laten verwennen. Onze sfeervolle omgeving, met haar moderne interieur en gastvrije ambiance, is de perfecte plek om samen te komen en te genieten van goed eten en goed gezelschap.

Bovendien onderstrepen we dat onze locatie in Aartselaar gemakkelijk bereikbaar is, waardoor je groep zonder gedoe kan samenkomen.. Of je nu in de buurt woont of een korte rit maakt, onze centrale locatie zorgt ervoor dat je groep zonder moeite kan samenkomen.

Ons toegewijde team staat klaar om je groepsdiner onvergetelijk te maken. We kunnen je helpen bij het plannen en aanpassen van je menu en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat je je volledig kunt concentreren op de mensen met wie je dineert.Ben je klaar om samen met je groep te genieten van een heerlijk groepsdiner bij Foodconcept 42 in Aartselaar? Reserveer vandaag nog en creëer mooie herinneringen in een gastvrije en inclusieve omgeving.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende