Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Feestzaal Wilrijk - Jouw speciale moment in stijl

Op zoek naar een feestzaal nabij Wilrijk die aan al jouw verwachtingen voldoet? Zoek niet verder. Foodconcept 42 biedt de ideale setting voor jouw speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of een bedrijfsfeest, wij begrijpen dat elk evenement bijzonder is en we zetten ons in om van jouw dag een onvergetelijke ervaring te maken.

Een Unieke Feestzaal-ervaring

Onze feestzaal is gunstig gelegen in Aartselaar en biedt de perfecte omgeving voor evenementen tot 50 personen. Met een warme sfeer, moderne voorzieningen en flexibele arrangementen, creëren we een unieke feestzaal-ervaring die aan al jouw verwachtingen voldoet. Ons ervaren team staat klaar om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is.

Een Ruime Keuze aan Arrangementen

Bij Foodconcept 42 begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een scala aan arrangementen die passen bij jouw wensen en behoeften. Of je nu een formele zitplaatsopstelling wilt voor een speciale gelegenheid of liever een informele cocktailparty, we hebben de mogelijkheden om aan jouw visie te voldoen.Reserveer Nu Jouw Feestzaal

Klik hieronder om direct contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid en om jouw speciale feestzaal te reserveren. Bij Foodconcept 42 streven we ernaar om van jouw evenement een groot succes te maken en we kijken ernaar uit om jou te verwelkomen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende