Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Feestzaal Niel - Jouw Perfecte Locatie voor Onvergetelijke Evenementen

Stap binnen in de meest betoverende feestzaal, op een steenworp afstand van Niel. Bij Foodconcept 42 hebben we de ideale omgeving gecreëerd om jouw meest bijzondere evenementen onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om een romantische bruiloft, een vreugdevol verjaardagsfeest, een mijlpaaljubileum, een succesvol bedrijfsevenement of een andere viering, onze feestzaal in Aartselaar staat klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Een Magische Ruimte, Een Unieke Beleving

In Aartselaar, op slechts een korte rit van Niel, vind je onze betoverende feestzaal. Elk detail is doordacht om een warme en gastvrije sfeer te creëren. Bij Foodconcept 42, geloven we dat de ambiance van een locatie een verschil maakt, en ons unieke en gezellige interieur zal jouw gasten betoveren en een blijvende indruk achterlaten.

Wat onze feestzaal echt speciaal maakt, is de flexibiliteit die we bieden. Of je nu een intiem feest plant voor een selecte groep dierbaren of een grootschalig evenement met honderden gasten, onze feestzaal past zich aan aan jouw visie. We hebben verschillende ruimtes en opstellingen beschikbaar, zodat jouw evenement precies zo kan verlopen als je het hebt gedroomd.

Natuurlijk draait het niet alleen om de locatie, maar ook om de culinaire ervaring. Bij Foodconcept 42 geloven we in de kracht van heerlijk eten. Onze getalenteerde chef-koks bereiden smakelijke gerechten met aandacht voor kwaliteit en smaak. We bieden een scala aan menu-opties, van verrukkelijke hors d'oeuvres tot verfijnde diners, en kunnen zelfs rekening houden met dieetwensen en speciale verzoeken.

Onze feestzaal is gunstig gelegen, zodat jouw gasten geen moeite zullen hebben om ons te vinden. We zijn slechts een korte rit verwijderd van Niel, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor de hele regio.

Wat het plannen van jouw evenement nog eenvoudiger maakt, is ons deskundige team. Ons toegewijde team staat klaar om jou te assisteren bij elk aspect van jouw evenement. Samen zullen we elk detail perfectioneren en ervoor zorgen dat alles vlot verloopt, zodat je kunt ontspannen en genieten van de viering waar je altijd al van hebt gedroomd.Ben je klaar om jouw speciale evenement te plannen in onze betoverende feestzaal, dichtbij Niel? Twijfel niet langer en reserveer vandaag nog jouw datum om jouw droomfeest te verwezenlijken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u PAASMAANDAG GESLOTEN
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende