Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Feestzaal Hemiksem - Unieke Locatie voor Jouw Speciale Gelegenheid

Welkom bij de meest betoverende feestzaal in de buurt van Hemiksem! Bij Foodconcept 42, hebben we de perfecte ruimte gecreëerd om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Of je nu een bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere viering plant, onze feestzaal in Aartselaar, in de nabijheid van Hemiksem, biedt de ideale omgeving om jouw visie tot leven te brengen.

Waarom Kiezen voor Onze Feestzaal in Aartselaar?

Onze feestzaal in Aartselaar is meer dan alleen een locatie; het is een magische plek waar dromen werkelijkheid worden. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons moet kiezen:

Een Betoverend Decor: Onze feestzaal is zorgvuldig ontworpen en gedecoreerd om een warme en gastvrije sfeer te creëren. Het unieke en gezellige interieur van Foodconcept 42 zal jouw gasten betoveren en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Flexibiliteit: Of je nu een intiem feest voor een selecte groep gasten wilt organiseren of een grootschalig evenement plant, onze feestzaal is flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen. We hebben verschillende ruimtes en opstellingen beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Uitstekende Catering: Bij Foodconcept 42 geloven we in de kracht van goed eten. Onze professionele chef-koks bereiden smakelijke gerechten met aandacht voor kwaliteit en smaak. We bieden een scala aan menu-opties, van heerlijke hors d'oeuvres tot elegante diners.

Gunstige Locatie: Onze feestzaal in Aartselaar ligt strategisch, dicht bij de A12 en E19, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor de regio Antwerpen-Zuid, waaronder Hemiksem. Jouw gasten zullen geen moeite hebben om ons te vinden.

Professioneel Team: Ons toegewijde team staat klaar om jou te assisteren bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement. We zullen samenwerken om elk detail te perfectioneren en ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.Klaar om jouw speciale evenement te plannen in onze betoverende feestzaal in de buurt van Hemiksem, in Aartselaar? Reserveer vandaag nog jouw datum en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomfeest. Laat ons de stress wegnemen, zodat jij kunt genieten van de viering waar je altijd al van hebt gedroomd.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende