Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Familiefeest op Onze Unieke Plek - Creëer Onvergetelijke Momenten Samen

Bij Foodconcept 42 staan we te popelen om jouw familiefeest naar een hoger level te tillen. Want wat is er cooler dan quality time doorbrengen met je loved ones? Of je nu een intieme setting wilt voor een relaxte familiereünie of een grotere ruimte voor een knallend familiefeest, onze unieke trendy foodbar is helemaal in de mood om van dit speciale moment een epic experience te maken.

Quality Time, Good Vibes

Bij Foodconcept 42 begrijpen we dat een familiefeest meer is dan gewoon eten en drinken. Het gaat om quality time, lachen, verhalen delen en samen mooie herinneringen creëren.

Waarom is onze locatie de place to be voor een familiefeest? Ten eerste bieden we een veelzijdige ruimte die volledig kan worden aangepast aan jouw wensen. Onze trendy foodbar is perfect voor een familiebijeenkomst, met plek voor maximaal 50 van je dierbaren. Of je nu een relaxte brunch wilt hosten of een grootse party met tof entertainment en activiteiten, onze setting en vibes zijn perfect voor deze belangrijke momenten.

Onze getalenteerde chefs zorgen voor heerlijke gerechten die passen bij de sfeer van de dag. We hebben verschillende menu-opties, van smakelijke snacks tot complete diners, en we kunnen rekening houden met dieetwensen en special requests.

Onze locatie is super gunstig gelegen, vlakbij de a12 en e19 in Aartselaar, op een stone's throw van Wilrijk, Kontich, Edegem, Hemiksem, Schelle, Niel en Hoboken. Of je nu local bent of van verder komt, onze spot is easy to find en accessible voor iedereen.

Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met de planning, zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij snappen hoe belangrijk deze dagen zijn en willen ervoor zorgen dat ze onvergetelijk worden voor jou en je familie.Klaar om quality time te beleven met je dierbaren tijdens een epic familiefeest in onze trendy foodbar? Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij kunnen helpen om er een onvergetelijke dag van te maken voor jou en je fam.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende