Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Duurzaam Genieten

Bij Food Concept 42 gaan we een stap verder om zowel onze planeet als jouw smaakpapillen te plezieren. We omarmen duurzaamheid door het gebruik van dagverse lokale ingrediënten en een toewijding aan zero-waste. Ontdek hoe we jouw maaltijd milieuvriendelijk maken zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

Lokale Ingrediënten, Minder Afval

Bij Food Concept 42 zijn we gepassioneerd over duurzaamheid. We geloven in de kracht van lokaal en seizoensgebonden eten. Daarom gebruiken we dagverse lokale ingrediënten die niet alleen verser en smaakvoller zijn, maar ook onze ecologische voetafdruk verminderen.

Wanneer je bij ons eet en je hebt moeite om je hele maaltijd op te eten, zorgen we ervoor dat er niets verloren gaat. We pakken de overgebleven heerlijkheden in een milieuvriendelijke doggybag, zodat je er later nog van kunt genieten. Er is echter één uitzondering: we besparen dat ene ei om jouw gezondheid te waarborgen.

Samen dragen we ons steentje bij aan een gezondere planeet terwijl we genieten van smaakvolle maaltijden. Kom naar Food Concept 42 en ontdek de harmonie tussen goed eten en goed doen.Reserveer nu en ervaar duurzaam genieten bij Food Concept 42. Ontdek de smaak van lokale en milieubewuste gerechten.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende