Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Dineren in Stijl op Maandag en Dinsdag bij Foodconcept 42

Bij Foodconcept 42 nodigen we je uit om op maandag en dinsdag te genieten van een voortreffelijk diner. Onze avondopeningen op deze dagen bieden een unieke kans om te dineren in stijl, omringd door een gezellige sfeer en verrukkelijke gerechten.

Een Culinaire Beleving op Maandag en Dinsdag

Wij begrijpen dat de start van de werkweek wat extra's kan gebruiken. Daarom hebben we onze deuren geopend voor een onvergetelijk diner op maandag en dinsdag. Onze dinerkaart is samengesteld om een breed scala aan culinaire opties te bieden, van smaakvolle voorgerechten tot heerlijke hoofdgerechten en verleidelijke desserts.

Onze getalenteerde koks werken met passie en precisie om gerechten te creëren die zowel smaakvol als oogstrelend zijn. Onze avondopeningen zijn een gelegenheid om jezelf te verwennen met een gastronomische ervaring die je energie geeft voor de rest van de week.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellig samenzijn met vrienden, of gewoon een excuus om je smaakpapillen te verwennen, bij Foodconcept 42 bieden we de ideale setting voor je maandag- en dinsdagavond.

Kom langs en ontdek de magie van dineren in stijl op maandag en dinsdag bij Foodconcept 42. Maak een reservering en ervaar de culinaire hoogstandjes die we te bieden hebben tijdens onze avondopeningen.



» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht









  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende