Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Delivery voor Groepen en Bedrijven

Bij Foodconcept 42 begrijpen we dat grote groepen en bedrijven soms behoefte hebben aan culinaire oplossingen op maat. Daarom bieden we een handige Delivery-service voor groepen en bedrijven, waarmee je van onze smaakvolle gerechten kunt genieten, ongeacht de locatie. Of je nu een zakelijke bijeenkomst organiseert, een teamlunch plant of een speciale gelegenheid viert, wij brengen onze culinaire creaties rechtstreeks naar jouw deur.

Smaakvol Gemak voor Groepen en Bedrijven

Onze Delivery-service voor groepen en bedrijven bij Foodconcept 42 is ontworpen om aan de behoeften van grote groepen en zakelijke evenementen te voldoen. We bieden een uitgebreide selectie van gerechten, van heerlijke en gezonde salades tot rijkelijk belegde broodjes en smakelijke snacks, allemaal met aandacht voor kwaliteit en smaak.

Bestellen is eenvoudig. Kies je favoriete gerechten uit ons menu en geef ons je bestelling door. We zorgen ervoor dat alles op het door jou gewenste tijdstip wordt afgeleverd, klaar om jouw evenement of bijeenkomst te verbeteren.

Voor groepen en bedrijven bieden we ook de flexibiliteit om grote bestellingen te plaatsen. Ons toegewijde team staat klaar om aan je specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om het afstemmen van het menu op de voorkeuren van je gasten, het regelen van levering op meerdere locaties of het verstrekken van extra diensten voor jouw evenement.

Foodconcept 42 is gunstig gelegen in Aartselaar, wat betekent dat we gemakkelijk en snel kunnen leveren aan Antwerpen-Zuid, Wilrijk, Kontich, Hemiksem, Schelle, Niel en omgeving.Klaar om van onze smaakvolle gerechten te genieten, waar je maar wilt, voor jouw groep of bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Delivery-service aan jouw culinaire wensen kan voldoen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende