Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» De Perfecte Locatie voor Jouw Babyborrel

Bij Food Concept 42 begrijpen we de vreugde en opwinding van de komst van een nieuw familielid. En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een hartverwarmende babyborrel? Ontdek waarom Food Concept 42 de ideale locatie is voor jouw speciale dag, omringd door vrienden en familie.

Een Warm Welkom voor de Allerkleinsten

Bij Food Concept 42 zijn we er trots op dat we de perfecte plek zijn voor jouw babyborrel. Onze trendy en gezellige locatie biedt de ideale sfeer voor dit vreugdevolle evenement. Hier zijn enkele redenen waarom Food Concept 42 de beste keuze is voor jouw babyborrel:

 1. Gezellige Atmosfeer: Onze warme en gastvrije omgeving creëert de juiste sfeer voor een ontspannen en gezellige babyborrel. Jouw gasten zullen zich meteen thuis voelen.
 2. Culinair Genot: Bij Food Concept 42 draait alles om lekker eten. We bieden een scala aan culinaire opties, van hartige hapjes tot zoete lekkernijen, die zowel jou als je gasten zullen verrukken. Speciale dieetwensen? Geen probleem, we passen ons menu graag aan.
 3. Ruimte en Flexibiliteit: Onze locatie biedt voldoende ruimte en flexibiliteit, of je nu een intieme bijeenkomst of een grotere viering plant. We passen ons aan aan jouw behoeften.
 4. Professioneel Team: Ons toegewijde team staat klaar om jou te helpen bij de planning en uitvoering van jouw babyborrel. We nemen de stress weg, zodat je volop kunt genieten van deze speciale dag.
 5. Toegankelijke Locatie: Food Concept 42 is gunstig gelegen nabij belangrijke uitvalswegen, zoals de A12 en de E19, waardoor jouw gasten ons gemakkelijk kunnen bereiken.
 6. Gratis Parkeergelegenheid: Onze locatie biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur, wat het voor iedereen handig maakt.

We begrijpen dat de aankomst van een nieuw gezinslid een uniek en vreugdevol moment is. Food Concept 42 is er om dit te vieren en jou te helpen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.Plan jouw onvergetelijke babyborrel bij Food Concept 42 en geef de komst van jouw baby de aandacht en viering die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en jouw speciale dag te plannen.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende