Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» De Healthy Foodbar in Jouw Buurt

Bij Foodconcept 42 heten we inwoners van Kontich, Hemiksem, Schelle, Niel, Wilrijk, Edegem, en gasten van ver daarbuiten, van harte welkom om de ultieme culinaire ervaring te ontdekken. Ons restaurant in Aartselaar, gunstig gelegen vlakbij de E19 en de A12, is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar gezond en trendy dineren in een unieke sfeer.

Een Gezonde en Trendy Eetervaring voor Iedereen

Bij Foodconcept 42 staat gezondheid en stijl centraal in onze foodbar. Betreed ons unieke en knusse interieur en laat je verrassen door uitgebalanceerde ontbijten, heerlijke lunchgerechten en verleidelijke wekelijkse suggesties. Onze menukaart biedt moderne, internationale gerechten die je smaakpapillen zullen prikkelen.

Wij begrijpen dat een gezonde eetervaring niet alleen over eten gaat, maar ook over de omgeving. Bij ons kun je niet alleen genieten van lekker eten, maar ook deelnemen aan de perfecte coworking space. Of je nu op zoek bent naar een productieve werkplek, een gezellige lunch met vrienden, of een ontspannen afterwork drink, bij ons vind je het allemaal.

Voor degenen met een druk schema bieden we een handige take-out kaart. Bestel voor 11u30 en kies je gewenste afhaaltijd. Voor bestellingen na 11u30 staan we telefonisch tot je beschikking.

Wij heten iedereen, of je nu uit Kontich, Hemiksem, Schelle, Niel, Wilrijk, Edegem of elders komt, van harte welkom om de culinaire geneugten van Foodconcept 42 te ontdekken. Laat ons je verwennen in ons gezellige restaurant dat gezondheid en stijl combineert voor een onvergetelijke eetervaring.

Deze tekst benadrukt de toegankelijkheid van jullie restaurant voor zowel lokale inwoners als gasten van ver daarbuiten, en moedigt een breed publiek aan om te genieten van jullie gezonde en trendy culinaire aanbod. Dit zal helpen om meer bezoekers aan te trekken.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende