Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Culinaire Verwennerij vlakbij de E19

Bij Foodconcept 42 openen we de deuren naar een culinaire wereld die wordt verrijkt door de strategische locatie van onze gezellige eetgelegenheid in Aartselaar, vlakbij de E19. Onze restaurantlocatie is meer dan alleen een plek om te eten; het is een ontmoetingspunt waar culinaire verwennerij samensmelt met de bereikbaarheid voor gasten uit de hele regio.

Een Culinair Avontuur met een Unieke Locatie

Bij ons draait alles om de kracht van smaak en gastvrijheid. Onze uitgebreide menukaart biedt een verscheidenheid aan culinaire ervaringen, of je nu ontbijt, brunch, lunch of diner verkiest. Onze getalenteerde chef-koks werken met de beste ingrediënten om gerechten te bereiden die je smaakpapillen zullen prikkelen.

De nabijheid van de E19 maakt ons restaurant een ideale keuze voor zakenreizigers en bezoekers die onderweg zijn. Als je op zoek bent naar een smakelijke onderbreking van je reis, een heerlijke zakelijke lunch of een ontspannen diner, bij ons ben je altijd welkom.

We zijn ook de perfecte locatie voor het vieren van culinaire evenementen en speciale gelegenheden. Wij geloven dat goed eten mensen samenbrengt, en we streven ernaar om jou een onvergetelijke eetervaring te bieden.

Kom langs en ontdek de smaakvolle wereld van Foodconcept 42, waar onze unieke locatie vlakbij de E19 het begin is van een culinair avontuur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor ontbijt, lunch of diner in onze gezellige eetgelegenheid in Aartselaar.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende