Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Culinaire Verwennerij vlakbij de A12

Bij Foodconcept 42 verwelkomen we je in onze gezellige eetgelegenheid, waar culinaire verfijning en gastvrijheid samenkomen. Ons restaurant is gunstig gelegen in Aartselaar, vlakbij de A12, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor gasten uit de hele regio.

Een Culinair Avontuur met een Unieke Locatie

Wij geloven in de kracht van smaak en gezelligheid. Onze menukaart is samengesteld om een verscheidenheid aan culinaire ervaringen te bieden, van ontbijt tot brunch, lunch en diner. Onze chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om gerechten te creëren die je smaakpapillen verwennen.

Wat ons echt bijzonder maakt, is onze locatie. Foodconcept 42 bevindt zich vlakbij de A12, waardoor we de perfecte plek zijn voor zowel zakelijke bijeenkomsten als informele ontmoetingen. Of je nu onderweg bent naar een vergadering, op zoek bent naar een gezellige lunchpauze of een romantisch diner plant, bij ons ben je altijd welkom.

Ons restaurant is ook een thuisbasis voor culinaire evenementen en speciale gelegenheden. We geloven dat goed eten mensen samenbrengt, en we streven ernaar om jou een onvergetelijke eetervaring te bieden.

Kom langs en ontdek de smaakvolle wereld van Foodconcept 42, waar onze unieke locatie vlakbij de A12 slechts het begin is van een culinair avontuur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor ontbijt, lunch of diner in onze gezellige eetgelegenheid in Aartselaar.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende