Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00 || Jaarlijks verlof van 22 juli - 16 augustus 2024

» Culinaire Verfijning in Onze Healthy Foodbar

Welkom bij onze healthy foodbar, waar culinair genot en welzijn samenkomen. Wij zijn gepassioneerd over het serveren van heerlijke, voedzame gerechten die zowel smaakpapillen als lichaam verwennen. Ontdek een wereld van gezonde smaken in ons gezellige interieur.

Een Menu vol Gezonde Keuzes

Bij ons gaat gezond eten hand in hand met genieten. Onze menukaart is samengesteld om een breed scala aan gezonde keuzes te bieden, van evenwichtige ontbijten tot kwalitatieve lunches en smakelijke diners. We streven ernaar om onze gasten te verwennen met verse, hoogwaardige ingrediënten en creatieve culinaire creaties.

Of je nu een passie hebt voor vegetarische gerechten, glutenvrije opties, of gewoon op zoek bent naar een voedzame maaltijd, onze locatie heeft voor ieder wat wils. En vergeet niet onze heerlijke weeksuggesties te proberen, die steeds zorgen voor nieuwe smaakvolle verrassingen.

Onze gezonde foodbar en restaurant zijn meer dan alleen eten; ze zijn een bron van inspiratie voor een welzondere levensstijl. Geniet van gezonde maaltijden zonder concessies te doen aan smaak.

Kom langs en laat je verrassen door de culinaire verfijning van onze gezonde eetgelegenheid. We heten je van harte welkom om te genieten van de heerlijke en voedzame gerechten die we met liefde bereiden.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  Maandag 08u — 22u
  Dinsdag 08u — 22u
  Woensdag 08u — 15u
  Donderdag 08u — 15u
  Vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende