Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Culinair Genieten met Korting - Ontdek Onze Speciale Aanbiedingen

Bij Food Concept 42 draait alles om culinair genieten, en we houden ervan om onze gasten te verwennen met speciale aanbiedingen. Ontdek hier onze lopende acties en deals, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes tegen gereduceerde prijzen.

Ontdek Onze Culinaire Acties

Bij Food Concept 42 willen we jouw culinaire ervaring nog specialer maken. Daarom bieden we regelmatig speciale acties en deals aan, zodat je kunt genieten van onze heerlijke gerechten en drankjes met korting. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch, een gezellige afterwork drink, of een voortreffelijk diner, we hebben iets voor iedereen.

Onze culinaire aanbiedingen variëren en omvatten vaak diverse opties, zoals combinaties van gerechten, speciale menu's en drankjes. We willen dat je de veelzijdigheid van onze keuken kunt ervaren zonder je budget te overschrijden.

Om op de hoogte te blijven van onze huidige aanbiedingen, raden we je aan onze pagina op Social Deal te bezoeken. Daar vind je alle details over de beschikbare deals, prijzen en hoe je ze kunt reserveren. Het is de perfecte gelegenheid om Food Concept 42 te ontdekken en te genieten van culinaire verwennerij met korting.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen culinair te genieten.Ontdek al onze actuele aanbiedingen en deals op onze Social Deal-pagina en reserveer vandaag nog jouw speciale culinaire ervaring bij Food Concept 42. Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen en jouw deal te verzilveren:

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u PAASMAANDAG GESLOTEN
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende