Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Culinair Genieten met Korting - Luxe Ontbijt + Cava Deal

Bij Food Concept 42 geloven we in het vieren van culinaire verwennerij, en we willen dat jij ervan profiteert. Ontdek onze actuele aanbieding op Social Deal, waar je kunt genieten van een luxe ontbijt met een verfrissend glas cava. Een smaakvolle traktatie tegen een voordelige prijs!

Jouw Weg naar Culinaire Verwennerij

Bij Food Concept 42 zijn we gepassioneerd over goed eten en het creëren van gedenkwaardige culinaire ervaringen. Onze huidige aanbieding op Social Deal is de perfecte kans om te genieten van een luxe ontbijt met een vleugje elegantie.

Ons luxe ontbijt omvat een selectie van heerlijke gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Of je nu houdt van hartig of zoet, onze ontbijtdeal heeft voor elk wat wils. Het hoogtepunt van deze aanbieding is de sprankelende cava die je smaakpapillen zal verwennen en je maaltijd tot een feestelijke gebeurtenis maakt.

Om deze aanbieding te verzilveren, hoef je alleen maar de Social Deal-pagina van Food Concept 42 te bezoeken. Daar vind je alle details over de deal, prijzen en beschikbaarheid. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van culinaire verwennerij zonder je budget te overschrijden.

Bij Food Concept 42 geloven we in het delen van goede smaken met onze gasten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijk ontbijt met cava. Mis deze kans niet om culinair te genieten met korting.Bekijk nu onze actuele aanbieding op Social Deal en reserveer jouw luxe ontbijt + cava bij Food Concept 42. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen en je deal te verzilveren:

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende